RIL JE MESEC DARIVANJA U UNIVEREXPORT

Fondacija Univerexport i ove godine pokreće veliki projekat Mesec darivanja u maloprodajnim objektima Univerexport-a. April postaje mesec darivanja! U saradnji sa kompanijama Nelt i Dway nakon završetka akcije Fondacija Univerexport će darivati svu decu u svim domovima za nezbrinutu decu širom Srbije:u Somboru, Užicu, Pančevu, Banji Koviljači, Beloj Crkvi, Nišu, Kruševcu, Negotinu, Vranju, Beogradu, Subotici, Miloševcu, Aleksincu, Valjevu, Kragujevcu, Ćupriji i Knjaževcu. Deca će na poklon dobiti sportske rekvizite za prolećne i letnje dane koji su pred nama i za uživanje u malim radostima koje puno znače.
Sve što je potrebno da potrošači urade kako bi učestvovali u ovom humanom gestu jeste da kupe artikle iz proizvodnog asortimana Milke, Nutrina ili Jacobs-a. Za kupovinu tih proizvoda u vrednosti od 300 dinara na poklon se dobija jedna markica. Sakupljenih 5 markica na poklon potrošaču donosi ranac u
jednoj od četiri boje (zelena, plava, roze ili narandžasta), a deci bez roditeljskog staranja sportske rekvizite koje će Fondacija Univerexport donirati zajedno sa kompanijama Nelt i Dway.
Danas se u Srbiji u domovima za decu bez roditeljskog staranja nalazi nešto manje od 1000 mališana, dok se oko 5.000 njih nalazi u centrima za socijalni rad.