4000 poklon paketa od Fondacije Univerexport za novu školsku godinu

Tradicionalno, i školska 2018. godina za đake prvake Novog Sada i okoline počela je podelom poklon paketa Fondacije Univerexport.

Priredba povodom početka školske godine i prijema prvaka održala se u školi Ivan Gundulić, u Gundulićevoj 9.
Svim prvacima ove škole posle svečanog prijema uručen je poklon paket Fondacije Univerexport, a takvi isti paketi biće obezbeđeni za sve đake koji ove godine kreću u prvi razred, a iz Novog Sada su i okoline. Dodela poklona prvacima nastavak je lepe priče koju je Univerexport započeo pre nekoliko godina i koja se tradicionalno obeležava i dalje. Na takav način Univerexport kaže simbolično hvala đacima prvacima, njihovim roditeljima, i šire – svim stanovnicima Novog Sada koji su deo priča o nastanku i gradnji imena kompanije proteklih 28 godina.

Pored dece iz gradskog jezgra Novog Sada, i deca iz Petrovaradina, Sremske Kamenice, Šangaja, Kaća, Budisave, Kovilja, Futoga, Veternika, Stepanovićeva, Begeča, Bukovca, Kisača i Rumenke na prijemima izabrane škole dobiće vaučere za preuzimanje poklon paketa u maloprodajnim objektima Univerexport-a.

Osmesima na licima dece koja prvi put sedaju u školske klupe doprinose i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i kabinet gradonačelnika Novog Sada, davanjem nesebične podrške ovoj aktivnosti. I vodeće kompanije domaćeg tržišta (Mercata, Coca-Cola, Chips way, Nestle, Pionir, Bambi Sterling, Piramida, Lomax, Eurocom, Ilijanum, Pangraf, Tropictrade, Knjaz Miloš, Savpo, Jaffa, Swislion,) prepoznale su značaj pružanja podrške u sticanju novih iskustava i znanja novim školarcima.