Prati nas po dobru!
“Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo“ – Ivo Andrić

Za prave stvari ne treba izgovor. Kompanija ’Univerexport’ obezbedila je  još  2.000.000 dinara donacije za decu obolelu od raka. Uz 2.000.000.000 sigurne donacije, tokom perioda u trajanju od jednog meseca, postavljenje su kutije u svim našim prodajnim objektima i pozvani potrošači da i oni sami, u iznosu koji su sami izabrali, doniraju novac za udruženje Nurdor.

Velika humanitarna akcija kompanije Univerexport namenjena je najmlađim borcima i njihovim roditeljima, deci oboleloj od raka u okviru srpskog Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR). Najnovija kampanja jeste zapravo nastavak uspešne saradnje i zajedničke energije zaposlenih u Univerexport-u i potrošača koja je započeta tokom leta 2018. godine kada je udruženom snagom i pod sloganom „Recite NE plastičnoj kesi i nešto lepo će da se desi“, na kraju sakupljen iznos bio čak 4.000.000 dinara za naše najmlađe borce! Ova kampanja je podrazumevala da uz svaki račun na kome nije plastična kesa kompanija Univerexport donira 2 dinara udruženju Nurdor, Nacionalnom udruženju za decu obolelu od raka.

Zahvaljujući sinergiji svih nas, postigli smo sledeće:

  • čak 960.086 računa nije imalo plastičnu kesu
  • akcija je trajala celih 30 dana svakodnevno
  • tek svaki treći kupac kupio je i plastične kese
  • potrošnja plastičnih kesa smanjena je za 68 odsto
  • pomogli smo naše najdraže zajedno sa čak 4.000.000 dinara

Ovoga puta, uz isti humani cilj, za naše male-velike heroje na završetku akcije prikupljeno je 3.000.000 dinara na ime Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka.

Ponovo smo zajedno postali tim za dobra dela, i u obe kampanje za decu obolelu od raka, i unapređenje uslova za lečenje dece na onkološkom odeljenju Dečije bolnice u Novom Sadu, stiglo je 7.000.000 dinara. Ponosni na kampanju i njene rezultate, nastavićemo i dalje da se Pratimo po dobru zbog naših najmlađih i navećih boraca!