Đaci prvaci Novog Sada i okoline i ove godine povodom polaska u školu dobiće poklon pakete Fondacije Univerexport. Ovo je četvrta godina podele poklona od strane domaće kompanije, koja je i sama svoje prve korake napravila u Novom Sadu.

Na prijemu školaraca u osnovnoj školi Ivo Lola Ribar, u 18h, prvacima i njihovim roditeljima će se obratiti gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, državna sekretarka Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Anamarija Viček, direktor Fondacije Olivera Ćirković i direktor škole Saša Gajić.

4.000 đaka iz opštine Novi Sad biće obradovano svog prvog dana, kako bi im početak škole a ujedno i početak odrastanja bio obeležen i dodatnim osmehom i važnom činjenicom da još neko misli na njih.

Pored Novog Sada, i đaci iz prigradskih naselja: Kaća, Šangaja, Petrovaradina, Sremske Kamenice, Budisava, Kovilja, Futoga, Veternika, Stepanovićeva, Begeča, Bukovca, Kisača i Rumenke u svojoj izabranoj školi dobiće vaučere koje će moći da zamene poklonima u Univerexport prodavnicama.