Naša deca, naše najbolje

10.000 razloga za srećniji početak škole

Sedmu godinu za redom Fondacija Univerexport učestvuje u prvom i najhrabrijem koraku đaka prvaka. Ove godine, uz podršku Ministarstva prosvete i poslovnih partnera: Atlantic, Mercata, Jaffa, Marbo, Silbo, SL, Bambi, Nelly, D Way Vitalia, Delta, Omnico, Moravka, Rauch, Nectar, Coca-Cola, NIS, Imlek, Somboled, Knjaz Miloš, Nelt, knjige, Dexy, Eurocom, Sterling, Henkel, AWT i Gatarić, Fondacija Univerexport je obradovala čak 10.000 najmlađih školaraca.
I kako se maloprodajna mreža najvećeg domaćeg trgovinskog lanca Univerexport širi Srbijom, tako se i broj dece koje Fondacija Univerexport obraduje svakog septembra uvećava. Deset hiljada đaka prvaka iz Novog Sada, Subotice, Kikinde, Kule, Vrbasa, Vršca, Vrdnika, Kruševca i okolnih mesta, zatim delova Beograda, kao i Lazarevca i Mladenovca prvi dan škole dobili su poklon vaučere Fondacije Univerexport pomoću kojih mogu preuzeti poklon paket u najbližem Univerexport-u. Đaci prvaci na poklon dobijaju rančić za fizičko, školski pribor, slatkiše i slaniše, kao i sokiće, odnosno ono što je mališanima najpotrebnije i ono što najviše vole, za prvi dan škole.

Svečana podela poklon paket obavljena je prilikom obeležavanje prijema đaka prvaka u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Novom Sadu u sredu 31. avgusta. Tom prilikom, 74 najmlađa đaka ove škole lično su dobili paketić i čestitku za polazak u školu od predstavnika Fondacije.
Fondacija Univerexport osnovana je 2017. godine od strane kompanije Univerexport, najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Fondacija od svog osnivanja pokreće i realizuje projekte od lokalnog i šireg nacionalnog značaja.Vođena humanizmom, energijom i željom da bude deo pozitivnih promena, misija Univerexport fondacija jeste da dela poput ovih ostave u svakom segmentu društva trag vredan sećanja i motivišu druge društveno odgovorne subjekte da se priključe istom.
Jer, naša deca su naše najbolje.