Najbolji sportski talenti

Talentovana deca su iz svih krajeva naše zemlje deo su rukometnog kampa Bogdan Rodić. Izabrani mladi rukometaši i rukometašice generacije 2000/01 i 2002/03 deo su prvog besplatnog rukometnog kampa u našoj zemlji. Gotovo 70-oro dece dolazi iz preko 30 rukometnih klubova iz Srbije.

Čitav koncept boravka na kampu usmeren je ka razvoju njihovih potencijala, identifikaciji njihovih talenata i šire gledajući, ka obnovi i izgradnji nove sportske kulture.

Stručni štab sastavljen je od trenera sa igračkim, trenerskim i naučnim iskustvom, koji će voditi decu putem programa utemeljenom na stručno-naučnoj osnovi. Programske teme se postavljaju u razvojnom okviru, a deca dobijaju povratne informacije o njihovom procesu rada.

Kroz obuku i izgradnju sportske kulture, procenu stvarnog igračkog kvaliteta i programa rada vršiće se procena igračkih sposobnosti.

Deci su obezbeđeni svi potrebni uslovi za rad, kako bi uz podršku i podsticaj njihov postojeći talenat odveo na put ka vrhunskim uspesima. Kamp je zapravo jedna velika platforma za sticanje iskustva i stvaranje povezanosti generacija.

Veliko hvala svim klubovima što neguju talente, za koje sa ponosom kažemo da su deo našeg kampa i naše sportske budućnosti.

Ne zahtevamo trening bez greške. Ne tražimo da nikada ne izgubite. Zahtevamo maksimalnu pažnju i zalaganje. Pobeda ili poraz ? To je pogrešno pitanje. Pravo pitanje je da li sam dao sve od sebe. Ako jesi, možda ćes i imati slabiji rezultat, ali nikada nećeš izgubiti.